Šalát z pečenej zeleniny so syrom kaškaval

Okrem pečenej cvikly, ktorú milujem s bryndzou, rada zapekám i iné druhy zeleniny. Ak pridáte balsamico, tak sa na povrchu urobí taká sladka karamelová kôrka. Mňam.

Ingrediencie:
stonkový zeler na kocky
ružičkový kel
cvikla nakrájaná na kocky
batáty nakrájané na hranolky
cherry paradajky
červená cibuľa na mesiačiky
žlté fazuľky
olivový olej
balsamico
soľ
syr Kaškaval od Meliny

Zeleninu si nakrájame, vložíme do pekáča a premiešame s olejom a balsamicom. Pečieme pri 200 stupňoch približne 40 minút. Môžete aj dlhšie či kratšie, podľa toho, či máte radi zeleninu ešte chrumkavú, alebo zapečenú. Podávame so syrom Kaškaval, ktorý si nakrájame na kocky.